Ψυχολογική Υποστήριξη

Στο φροντιστήριο μας η σωστή και έγκαιρη προετοιμασία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις δεν εξαντλείται μόνο στα πλαίσια της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Βαρύνουσα σημασία έχει για εμάς το ιδιαίτερο και ξεχωριστό κομμάτι της ψυχολογικής υποστήριξης και βοήθειας προς τους μαθητές μας καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Για την ευόδωση αυτής της προσπάθειας συνεργαζόμαστε με έμπειρο και εξειδικευμένο ψυχολόγο, με στόχο την πληρέστερη παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης, η οποία εκφράζεται με τη διοργάνωση σεμιναρίων και διαλέξεων για διαχείριση άγχους εξετάσεων, κρίσεις πανικού, ενίσχυση προσωπικότητας κλπ.

Επειδή όμως εξίσου σημαντικός είναι και ο ρόλος του γονέα-κηδεμόνα σε όλη αυτή την πορεία με φόντο τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, το φροντιστήριο μας διοργανώνει σεμινάρια γονέων & κηδεμόνων, υπό την επίβλεψη του ψυχολόγου μας, για όλες τις παραμέτρους του ενεργού ρόλου του γονέα – κηδεμόνα (αρμονική συνεργασία και επικοινωνία των μελών της οικογένειας, τρόποι εμψύχωσης του παιδιού μέσα στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον κλπ)

Για εγγραφές κάντε κλικ εδώ